badkamerreiniger

Wat heb je nodig
Het is makkelijk om je eigen badkamerreiniger te maken.
Verhit een grote kop witte natuurazijn in de magnetron ca. anderhalve minuut. Doe dit in een schenkkan en voeg hier een grote kop afwasmiddel en het sap van 1 citroen aan toe. Roer het geheel en schenk het in een sprayfles. Schudt het voorzichtig en je badkamerreiniger is klaar voor gebruik.

Wat heb je nog meer nodig om je badkamer écht schoon te maken.
Een cleanerEX schoonmaakdoek, een cleanerEX droogdoek en een pak powerpads.

Aan de slag
Zorg eerst dat er voldoende ventilatie is in je badkamer. Zet ramen en deuren open. Spray alles (behalve je spiegels) in met je eigen gemaakte badkamerreiniger. Laat het dan een uur inwerken. In de tussentijd kun je wellicht wat andere handige schoonmaaktips lezen op deze site ?.
Neem een Powerpad, maak deze nat en knijp het uit. Maak eerst de tegels van boven naar beneden schoon door de powerpad met ronddraaiende bewegingen te gebruiken. Door de extra kracht van de powerpad zal je resultaat verbluffend zijn. Na de tegels zijn je kranen aan de beurt. Maak deze op dezelfde manier schoon. Daarna het bad en het toilet. Neem een natte cleanerEX schoonmaakdoek en spoel indien mogelijk in combinatie met je douchekop alles af. Wacht dan 5 minuten totdat het meeste water weg is. Droog alles na met de cleanerEX droogdoek.

Maak je spiegels schoon met enkel water.

Maak als laatste de vloer schoon. Voor de vloer kun je beter met een vloersysteem werken. Een handig systeem is de cleanerEX aquamop.